top of page

Specifikation:

VOLVO ECR58

F-generationen av ECR58 har utformats av experter för att erbjuda oslagbar förarkomfort och levererar prestanda som matchar. Överlägsen stabilitet, brytkraft, rivkraft och lyftfunktioner resulterar i snabba cykeltider, även när du tar på dig de tuffaste arbetsuppgifterna. Mycket anpassningsbara inställningar för extrahydraulik underlättar snabba och smidiga redskapsbyten, vilket hjälper dig uppnå toppresultat inom ett brett urval av applikationer.

VOLVO ECR58

-FULLUTRUSTAD
-SERVICEAVTAL

Årsmodell:

2022

Drifttimmar: 

0

Kontakta oss för offert eller mer information

Redskap & utrustning

Skärmavbild 2023-02-22 kl. 17.57.31.png

Välkommen till FH-Tech AB  - din pålitliga leverantör av begagnade entreprenadmaskiner till konkurrenskraftiga priser. Vi är baserade i Mora och har alltid ett brett urval av begagnade maskiner i olika storlekar redo för omedelbar leverans. Vårt sortiment inkluderar alla typer av entreprenadmaskiner såsom begagnade bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, hjullastare, dumprar, schaktmaskiner, vältar och mer.  Alla våra inkommande maskiner genomgår en grundlig besiktning och eventuella brister åtgärdas innan de är redo att levereras till sina nya ägare.

Om du inte hittar det du söker på vår hemsida, eller om du har specifika krav på en maskin, är du välkommen att kontakta oss. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt maskin för dina behov. Dessutom har vi alltid produkter som är på väg in eller ännu inte är listade, så det är möjligt att vi kan erbjuda dig det du letar efter även om det inte finns på vår hemsida.

Vi på FH-Tech AB är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa begagnade entreprenadmaskiner till konkurrenskraftiga priser.  Kontakta oss idag för att lära dig mer och göra en affär med oss!

FH tech logotyp vektoriserad.png

Hyra entreprenadmaskin

Välkommen till FH-Tech AB - din pålitliga partner för att hyra toppmoderna entreprenadmaskiner med flexibla och konkurrenskraftiga lösningar. Vi är här för att erbjuda dig en enastående kundupplevelse med vår moderna maskinpark och vår kompetenta kundservice som alltid är redo att hjälpa dig.

Om du är ute efter att hyra de senaste miljövänliga maskinmodellerna som uppfyller säkerhetsstandarder och kan anpassas efter dina specifika behov, då har du kommit rätt. Vi erbjuder omedelbar tillgänglighet till våra maskiner till förmånliga priser.

Vår personal har lång erfarenhet av uthyrning av entreprenadmaskiner och vi strävar alltid efter att göra uthyrningsprocessen så enkel och okomplicerad som möjligt för dig som kund. Vårt mål är inte bara att erbjuda högkvalitativa maskiner och tillhörande utrustning, utan också att göra hela uthyrningsupplevelsen snabb och smidig. Oavsett om du behöver hyra en maskin för några dagar eller för större projekt som kräver flera maskiner under en längre period, är inget projekt för svårt för oss att hantera.

Kontakta oss på FH-Tech AB för att få tillgång till vår moderna maskinpark, konkurrenskraftiga priser och enastående kundservice. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppfylla dina entreprenadbehov på bästa möjliga sätt.

bottom of page