top of page

Hyra entreprenadmaskin

Välkommen till FH-Tech AB - din pålitliga partner för att hyra toppmoderna entreprenadmaskiner med flexibla och konkurrenskraftiga lösningar. Vi är här för att erbjuda dig en enastående kundupplevelse med vår moderna maskinpark och vår kompetenta kundservice som alltid är redo att hjälpa dig.

Om du är ute efter att hyra de senaste miljövänliga maskinmodellerna som uppfyller säkerhetsstandarder och kan anpassas efter dina specifika behov, då har du kommit rätt. Vi erbjuder omedelbar tillgänglighet till våra maskiner till förmånliga priser.

Vår personal har lång erfarenhet av uthyrning av entreprenadmaskiner och vi strävar alltid efter att göra uthyrningsprocessen så enkel och okomplicerad som möjligt för dig som kund. Vårt mål är inte bara att erbjuda högkvalitativa maskiner och tillhörande utrustning, utan också att göra hela uthyrningsupplevelsen snabb och smidig. Oavsett om du behöver hyra en maskin för några dagar eller för större projekt som kräver flera maskiner under en längre period, är inget projekt för svårt för oss att hantera.

Kontakta oss på FH-Tech AB för att få tillgång till vår moderna maskinpark, konkurrenskraftiga priser och enastående kundservice. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppfylla dina entreprenadbehov på bästa möjliga sätt.

ATT HYRA

HÄR KAN DU HYRA TILL KONKURRENSKRAFTIGA PRISER, DU KAN HYRA PÅ KORT OCH PÅ LÅNGTID. RÄKNA PÅ ETT PROJEKT MED OSS SÅ TITTAR VI ÖVER MÖJLIGHETERNA.

SERVICE

ATT STÄNDIGT HA EN FRÄSCH OCH NY MASKIN UNDERLÄTTAR I ERAT JOBB, STILLESTÅEND KOSTAR MYCKET PENGAR.

BINDA KAPITAL

GENOM ATT HYRA SIN MASKIN SÅ BINDER DU INGET KAPITAL, DU KAN FORTSÄTTA INVESTERA OCH VÄXA I DIN TAKT 

TRUCKAR

truckfh.png
AdobeStock_199370469 [Konvert].jpg

LINDE E18PH-01

TILLGÄNGLIG FÖR UTHYRNING

Utrustas enligt dina önskemål. Leverans och service i hela Sverige. För månadskostnad och mer info kontakta oss!

AdobeStock_199370469 [Konvert].jpg

LINDE E20L

TILLGÄNGLIG FÖR UTHYRNING Utrustas enligt dina önskemål. Leverans och service i hela Sverige. För månadskostnad och mer info kontakta oss!

AdobeStock_199370469 [Konvert].jpg

LINDE E30-600-03

TILLGÄNGLIG FÖR UTHYRNING Utrustas enligt dina önskemål. Leverans och service i hela Sverige. För månadskostnad och mer info kontakta oss!

bottom of page