top of page

2009-2023
14 år!

FH-TECH AB startades genom att P-O Fridén började köpa in begagnade truckar, renoverade upp dem och sålde dem vidare. Åren gick och företaget FH-TECH växte mer och mer och blev allt större och etablerade sig väl inom truck- branschen.
Företaget började få förfrågningar om lastmaskiner och grävmaskiner då ryktet gått från våra befintliga kunder vilken service och engagemang FH-TECH hade med sina kunder, snabbt fanns lastmaskiner och grävmaskiner i vår försäljningskatalog.

Efter 10 år i branschen drivs FH-TECH fortfarande av P-O Fridén och han är noga med att den familjära känslan skall genomsyra hela företaget och dess kunder.
Inget är omöjligt, ingen utmaning är för tuff. Kunden är det viktigaste vi har och vi finns alltid tillgängliga. 

Välkommen att kontakta oss

Huvudkontoret

År 2021 flyttade vi till en ny, modern lokal på Fällrisvägen. Här har vi tillgång till både kontor på övervåningen och verkstad på golvet. Vår verkstad är utrustad med fyra skepp som gör det möjligt för oss att ta in maskiner för service och rekonditionering. Vi levererar alltid högkvalitativa maskiner och våra servicetekniker gör ett fantastiskt jobb med reparationer och service.

IMG_2962.jpg
bottom of page