top of page

HUDDIG 1260E

Årsmodell: 2021

Kontakta oss för offert eller mer information

HUDDIG 1260E

HUDDIG 1260E är utrustad med Cummins senaste skapelse – Steg V av deras driftsäkra 6,7 liters turboladdade dieselmotor. En HUDDIG 1260E med denna motor, tillsammans med vårt välbeprövade styrsystem, är en bra investering för framtiden. Under utvecklingen av 1260E har vi använt all vår erfarenhet för att förfina maskinen ytterligare

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi ser till maskinerna alltid är servad, besiktad och fått rekond innan maskinen levereras till hyreskund/köpare. Vi levererar maskiner över hela Sverige. Hör av dig till oss om du har några funderingar.

 

Skärmavbild 2023-02-22 kl. 17.57.31.png

Hyra entreprenadmaskin

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi kan ta snabba beslut och finns där för kunderna när ni behöver oss, vi har egna transportbilar som snabbt kan köra ut en maskin till er.  Vi har maskiner från Trelleborg i Skåne och hela vägen upp till Kiruna, så vi finns över hela landet och har starka och bra samarbetspartner. 

bottom of page