top of page

VOLVO ECR58

-5 800 KG

-REDSKAP

-GRÄVSYSTEM

-TILTROTOR MED GRIP

Kontakta oss för offert eller mer information

VOLVO ECR58

F-generationen av ECR58 har utformats av experter för att erbjuda oslagbar förarkomfort och levererar prestanda som matchar. Överlägsen stabilitet, brytkraft, rivkraft och lyftfunktioner resulterar i snabba cykeltider, även när du tar på dig de tuffaste arbetsuppgifterna. Mycket anpassningsbara inställningar för extrahydraulik underlättar snabba och smidiga redskapsbyten, vilket hjälper dig uppnå toppresultat inom ett brett urval av applikationer.

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi levererar maskinen över hela Sverige till bra priser

Skärmavbild 2023-02-22 kl. 17.57.31.png

Hyra entreprenadmaskin

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi kan ta snabba beslut och finns där för kunderna när ni behöver oss, vi har egna transportbilar som snabbt kan köra ut en maskin till er.  Vi har maskiner från Trelleborg i Skåne och hela vägen upp till Kiruna, så vi finns över hela landet och har starka och bra samarbetspartner. 

bottom of page