top of page

Specifikation:

FIN MASKIN MEN EN BRA TRYCK I BUGGARNA

VOLVO A25D

DRIFT PÅ MASKIN

Årsmodell:

2005

Drifttimmar: 

10 000 H

Kontakta oss för offert eller mer information

Redskap & utrustning

Skärmavbild 2023-02-22 kl. 17.57.31.png

Välkommen till FH-Tech AB  - din pålitliga leverantör av begagnade entreprenadmaskiner till konkurrenskraftiga priser. Vi är baserade i Mora och har alltid ett brett urval av begagnade maskiner i olika storlekar redo för omedelbar leverans. Vårt sortiment inkluderar alla typer av entreprenadmaskiner såsom begagnade bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, hjullastare, dumprar, schaktmaskiner, vältar och mer.  Alla våra inkommande maskiner genomgår en grundlig besiktning och eventuella brister åtgärdas innan de är redo att levereras till sina nya ägare.

Om du inte hittar det du söker på vår hemsida, eller om du har specifika krav på en maskin, är du välkommen att kontakta oss. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt maskin för dina behov. Dessutom har vi alltid produkter som är på väg in eller ännu inte är listade, så det är möjligt att vi kan erbjuda dig det du letar efter även om det inte finns på vår hemsida.

Vi på FH-Tech AB är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa begagnade entreprenadmaskiner till konkurrenskraftiga priser.  Kontakta oss idag för att lära dig mer och göra en affär med oss!

FH tech logotyp vektoriserad.png
bottom of page