top of page

VOLVO L250H

Årsmodell: 2015

Drifttimmar: 10 538 H

Kontakta oss för offert eller mer information

VOLVO L250H

Volvo L250H

-Årsmodell: 2015

-Maskintimmar:10 538h

-Servad och besiktad

-Går in på rekond innan försäljning.

- Centralsmörjning

- Ny spridare

- Våg

- Extra belysing

- Backkamera

- Lastarmsfjädring

- Spakstyrning

- 3e funktion

- dieselvärmare

 

 

 

Vi hjälper er gärna med finansiering av maskinen. Vi samarbetar med finansieringsbolag vilket gör att vi kan förmedla förmånliga erbjudanden i form av leasing eller avbetalning.

Skärmavbild 2023-02-22 kl. 17.57.31.png

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi ser till maskinerna alltid är servad, besiktad och fått rekond innan maskinen levereras till hyreskund/köpare. Vi levererar maskiner över hela Sverige. Hör av dig till oss om du har några funderingar.

 

Hyra entreprenadmaskin

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi kan ta snabba beslut och finns där för kunderna när ni behöver oss, vi har egna transportbilar som snabbt kan köra ut en maskin till er.  Vi har maskiner från Trelleborg i Skåne och hela vägen upp till Kiruna, så vi finns över hela landet och har starka och bra samarbetspartner. 

bottom of page