top of page

VOLVO EWR170E

-17 000KG

-S:60

-STAGE V

-REDSKAP

-GRÄVSYSTEM

-TILTROTOR MED GRIP

Kontakta oss för offert eller mer information

VOLVO EWR170E 

 

Nya Volvo EWR170E är utvecklad tillsammans med våra kunder för våra kunder, och har en av marknadens minsta arbetsradie på övervagnen. EWR170E är utrustad med de senaste funktionerna, stark motor och intelligent teknik, och tack vare hög effektivitet och kontroll säkerställer den enastående produktivitet.

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi levererar maskinen över hela Sverige till bra priser

Skärmavbild 2023-02-22 kl. 17.57.31.png

Hyra entreprenadmaskin

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi kan ta snabba beslut och finns där för kunderna när ni behöver oss, vi har egna transportbilar som snabbt kan köra ut en maskin till er.  Vi har maskiner från Trelleborg i Skåne och hela vägen upp till Kiruna, så vi finns över hela landet och har starka och bra samarbetspartner. 

bottom of page