top of page

VOLVO ECR50

-5000 KG

-REDSKAP

-GRÄVSYSTEM

-TILTROTOR MED GRIP

Kontakta oss för offert eller mer information

VOLVO ECR50

 

Med noll svängradie bak är F-generationen av ECR50 det perfekta valet vid arbete i trånga utrymmen. Denna genuina 5 tons-maskin erbjuder överlägsen stabilitet och klassens bästa lyftkapacitet. Med intuitiva och lättanvända kontroller kan förarna snabbt ge sig i kast med maskinen och enkelt arbeta med olika tillbehör. Hållbar design, smidig service och andra smarta funktioner säkerställer att driftskostnaderna blir låga.

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi levererar maskinen över hela Sverige till bra priser

Skärmavbild 2023-02-22 kl. 17.57.31.png

Hyra entreprenadmaskin

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi kan ta snabba beslut och finns där för kunderna när ni behöver oss, vi har egna transportbilar som snabbt kan köra ut en maskin till er.  Vi har maskiner från Trelleborg i Skåne och hela vägen upp till Kiruna, så vi finns över hela landet och har starka och bra samarbetspartner. 

bottom of page