top of page

VOLVO EC750E

-75 000KG

-REDSKAP

-GRÄVSYSTEM

Kontakta oss för offert eller mer information

VOLVO EC750E BANDGRÄVARE

Lita på en överlägsen prestanda hos Volvo EC750E för att kunna göra de större jobben bättre, starkare och snabbare. Med en kraftfull D16-motor från Volvo och avancerad teknik som bygger på årtionden av erfarenhet levererar maskinen fler hästkrafter och bättre bränsleekonomi – till fördel för din verksamhet.

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi levererar maskinen över hela Sverige till bra priser

Skärmavbild 2023-02-22 kl. 17.57.31.png

Hyra entreprenadmaskin

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi kan ta snabba beslut och finns där för kunderna när ni behöver oss, vi har egna transportbilar som snabbt kan köra ut en maskin till er.  Vi har maskiner från Trelleborg i Skåne och hela vägen upp till Kiruna, så vi finns över hela landet och har starka och bra samarbetspartner. 

bottom of page