top of page

VOLVO EC300E

-32 000 KG

-S:70

-STAGE V

-REDSKAP

-GRÄVSYSTEM

-TILTROTOR MED GRIP

Kontakta oss för offert eller mer information

VOLVO EC300E BANDGRÄVARE

I den nya och förbättrade Volvo EC300E förenas beprövad Volvoteknik med en mängd nya funktioner som hjälper dig flytta mer till lägre kostnad. Den nya Volvomotorn, förbättrade hydraulfunktioner och Dig Assist-appar som tillval bidrar alla till lägre kostnad per ton. Med förbättrad åtkomst till maskinen, överlägsen sikt, och förlängda serviceintervall levererar den här bandgrävaren all den säkerhet, komfort, tillförlitlighet och prestanda som du förväntar dig av en Volvomaskin.

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi levererar maskinen över hela Sverige till bra priser

Skärmavbild 2023-02-22 kl. 17.57.31.png

Hyra entreprenadmaskin

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi kan ta snabba beslut och finns där för kunderna när ni behöver oss, vi har egna transportbilar som snabbt kan köra ut en maskin till er.  Vi har maskiner från Trelleborg i Skåne och hela vägen upp till Kiruna, så vi finns över hela landet och har starka och bra samarbetspartner. 

bottom of page