top of page

VOLVO A45G

Kontakta oss för offert eller mer information

VOLVO A45G

Den stora, slitstarka och enastående A45G-dumpern från Volvo CE är alltid redo för uppdrag, oförtröttligt produktiv och oslagbart tillförlitlig tack vare stryktålig konstruktion, enkel åtkomst till servicepunkter och ett utbrett Volvo-återförsäljarnät. Överträffa med råge dina produktivitetsmål och höj lönsamheten med Volvo A45G.

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi levererar maskinen över hela Sverige till bra priser

Skärmavbild 2023-02-22 kl. 17.57.31.png

Hyra entreprenadmaskin

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi kan ta snabba beslut och finns där för kunderna när ni behöver oss, vi har egna transportbilar som snabbt kan köra ut en maskin till er.  Vi har maskiner från Trelleborg i Skåne och hela vägen upp till Kiruna, så vi finns över hela landet och har starka och bra samarbetspartner. 

bottom of page