top of page

VOLVO A40G

Kontakta oss för offert eller mer information

VOLVO A40G

Ingen uppgift är för stor för den starka och kraftfulla Volvo A40G, som är byggd för att hantera tunga jobb med lätthet. Den här ramstyrda dumpern med slitstarka komponenter och lång drifttid är outtröttlig, bränslesnål och har enastående transportegenskaper. Den här robusta maskinen flyttar mer till lägre kostnad vilket garanterar maximal produktivitet och drifttid.

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi levererar maskinen över hela Sverige till bra priser

Skärmavbild 2023-02-22 kl. 17.57.31.png

Hyra entreprenadmaskin

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi kan ta snabba beslut och finns där för kunderna när ni behöver oss, vi har egna transportbilar som snabbt kan köra ut en maskin till er.  Vi har maskiner från Trelleborg i Skåne och hela vägen upp till Kiruna, så vi finns över hela landet och har starka och bra samarbetspartner. 

bottom of page