top of page

VOLVO EC950F

-95 000 KG

Kontakta oss för offert eller mer information

VOLVO EC950F BANDGRÄVARE

Utför en mängd olika uppgifter snabbare i kraftfulla EC950F från Volvo, med avancerad teknik som ökar produktiviteten och effektiviteten. Oavsett om du arbetar i ett stenbrott, med massutgrävning eller någon annan applikation, så kommer den stora och kraftfulla EC950F-grävmaskinen att maximera lönsamheten.

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi levererar maskinen över hela Sverige till bra priser

Skärmavbild 2023-02-22 kl. 17.57.31.png

Hyra entreprenadmaskin

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi kan ta snabba beslut och finns där för kunderna när ni behöver oss, vi har egna transportbilar som snabbt kan köra ut en maskin till er.  Vi har maskiner från Trelleborg i Skåne och hela vägen upp till Kiruna, så vi finns över hela landet och har starka och bra samarbetspartner. 

bottom of page