top of page

VOLVO EWR150E

Årsmodell: 2017

Drifttimmar: 

Kontakta oss för offert eller mer information

VOLVO EWR150E

Volvo EWR150E
-Årsmodell: 2017
-Maskintimmar: 5800h
-Besiktad och servad
-MittX
-Grävsystem
-Vagn
-Skoppaket

Vi hjälper er gärna med finansiering av maskinen. Vi samarbetar med finansieringsbolag vilket gör att vi kan förmedla förmånliga erbjudanden i form av leasing eller avbetalning.

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi ser till maskinerna alltid är servad, besiktad och fått rekond innan maskinen levereras till hyreskund/köpare. Vi levererar maskiner över hela Sverige. Hör av dig till oss om du har några funderingar.

 

Skärmavbild 2023-02-22 kl. 17.57.31.png

Hyra entreprenadmaskin

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi kan ta snabba beslut och finns där för kunderna när ni behöver oss, vi har egna transportbilar som snabbt kan köra ut en maskin till er.  Vi har maskiner från Trelleborg i Skåne och hela vägen upp till Kiruna, så vi finns över hela landet och har starka och bra samarbetspartner. 

bottom of page