top of page

VOLVO EW160E

-16 000 KG

-S:60

-STAGE V

-REDSKAP

-GRÄVSYSTEM

-TILTROTOR MED GRIP

Kontakta oss för offert eller mer information

VOLVO EW160E

Volvo EW160E är utvecklad tillsammans med våra kunder för våra kunder. Den är den mest avancerade multiverktyget i branschen. Volvos hjulgrävare från Tyskland har tillverkats i 40 år och har ständigt utvecklats till mycket mångsidiga maskiner med hög kvalitet.

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi levererar maskinen över hela Sverige till bra priser

Skärmavbild 2023-02-22 kl. 17.57.31.png

Hyra entreprenadmaskin

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi kan ta snabba beslut och finns där för kunderna när ni behöver oss, vi har egna transportbilar som snabbt kan köra ut en maskin till er.  Vi har maskiner från Trelleborg i Skåne och hela vägen upp till Kiruna, så vi finns över hela landet och har starka och bra samarbetspartner. 

bottom of page