top of page

Köpa begagnade entreprenadmaskin

Välkommen till FH-Tech AB  - din pålitliga leverantör av begagnade entreprenadmaskiner till konkurrenskraftiga priser. Vi är baserade i Mora och har alltid ett brett urval av begagnade maskiner i olika storlekar redo för omedelbar leverans. Vårt sortiment inkluderar alla typer av entreprenadmaskiner såsom begagnade bandgrävare, hjulgrävare, minigrävare, hjullastare, dumprar, schaktmaskiner, vältar och mer.  Alla våra inkommande maskiner genomgår en grundlig besiktning och eventuella brister åtgärdas innan de är redo att levereras till sina nya ägare.

Om du inte hittar det du söker på vår hemsida, eller om du har specifika krav på en maskin, är du välkommen att kontakta oss. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt maskin för dina behov. Dessutom har vi alltid produkter som är på väg in eller ännu inte är listade, så det är möjligt att vi kan erbjuda dig det du letar efter även om det inte finns på vår hemsida.

Vi på FH-Tech AB är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa begagnade entreprenadmaskiner till konkurrenskraftiga priser.  Kontakta oss idag för att lära dig mer och göra en affär med oss!

Köp redskap & utrustning från våran Webshop. 

Behöver du hjälp och sälja din maskin eller intresserad av att köpa utrustning eller redskap. Vi är specialiserade på att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa produkter och tjänster, Vi är stolta över att samarbeta med ledande leverantörer, för att säkerställa att våra kunder får det bästa utbudet av säljkanaler och utrustning på marknaden.

Om du inte hittar det du söker på vår hemsida, eller om du har ett specifikt maskinkrav, tveka inte att kontakta oss. Vi är redo att hjälpa dig att hitta den rätta utrustningen för dina behov, även om den ännu inte är listad på vår hemsida.

Vi erbjuda dig professionell rådgivning och support för att säkerställa att du får den bästa lösningen för din verksamhet. Vi är stolta över att erbjuda enastående kundservice och att bygga långvariga relationer med våra kunder. 

Höra av dig om du har några funderingar eller om vi kan hjälpa till med något.

bottom of page