top of page

CAT 323

-25 500 KG

-S:70

-STAGE V

-REDSKAP

-GRÄVSYSTEM

-TILTROTOR MED GRIP

Kontakta oss för offert eller mer information

CAT 323 BANDGRÄVARE

Cat® 323 bandgrävare kombinerar hastighet, effektivitet och kraft. Standardteknik direkt från fabriken hjälper till att öka förarens effektivitet med upp till 45%. Kombinera dessa funktioner med en ny hytt, längre underhållsintervall och minskad bränsleförbrukning för att sänka underhållskostnaderna med upp till 15 % och bränsleförbrukningen med upp till 20 %.

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi levererar maskinen över hela Sverige till bra priser

Skärmavbild 2023-02-22 kl. 17.57.31.png

Hyra entreprenadmaskin

FH-tech erbjuder en toppmodern maskinflotta av entreprenadmaskiner, med en serviceorganisation som har en lång erfarenhet med snabba och bra lösningar. Vi har de senaste maskinerna som är miljövänliga och vi har den utrustningen som ni efterfrågar. Vi kan ta snabba beslut och finns där för kunderna när ni behöver oss, vi har egna transportbilar som snabbt kan köra ut en maskin till er.  Vi har maskiner från Trelleborg i Skåne och hela vägen upp till Kiruna, så vi finns över hela landet och har starka och bra samarbetspartner. 

bottom of page