Det finns många påtagliga fördelar, både ekonomiska och praktiska med att välja någon form av hyresavtal istället för köp. Hyran kan gälla längre eller kortare tid. Kunden binder inte upp kapital och slipper ansvar för truckarna. Du vet exakt vad kostnaden blir per månad. Vi har olika avtal.Leasing
Du slipper använda banken. De betalar en fast månadsavgift och står för alla service- och reparationskostnader. Efter vanligtvis 3 eller 5 år och ett rest värde på 10 eller 20 procent av nypriset är trucken din. Vi erbjuder fördelaktiga avtal.

Rental
Du slipper allt ansvar för truckarna och kan koncentrera dig helt på ditt företags kärnverksamhet. I detta avtal ingår all service och alla reparationer. Du får fullständig kontroll på kostnaderna. Låt oss förutsättningslöst diskutera den form som passar dig bäst.
1422_461422_46
1422_46